Jag gjorde det stora misstaget att i ett svagt ögonblick lovade min kompis Anders att jag skulle följa med honom på ett bootcamp över en helg och sitter nu och lider av en svår ångest då jag är ganska otränad och vet att det här är en träning som inte är för någon vekling, man bör vara beredd allt annat kan mycket väl vara ett recept på ja tråkigheter helt enkelt. Allt är betalt och klart och kan inte dra mig ur nu, Anders är väldigt peppad och tycker att det här ska bli kul medans jag inte är fullt så entusiastisk. Det här är ett ganska typiskt beteende när det gäller mig jag svarar ja till saker innan jag riktigt satt mig in i vad det innebär. Jag tror att jag måste börja träna lite nu inför detta bootcamp så att inte Anders behöver bära mig därifrån på bår. Min största farhåga jag har är att det ska stå en tränare som skriker och gormar åt mig medans jag ligger på marken och förödmjukas.