Nästa vecka ska jag göra någonting mycket trevligt. Faktiskt, det ska bli underbart på alla sätt och vis. Dessutom handlar det om en för mig helt ny upplevelse. En premiär skulle man kanske kunna säga. Det är nämligen så att jag har tagit ledigt från jobbet och bokat vistelse på hela fem dagar på ett högt ansett och synnerligen välrenommerat spa. Jag fick tipset om det här ställen av min kompis Malin som nog har varit där mer än fem gånger de senaste två åren. Och jag tror verkligen på vartenda ord Malin säger när hon beskriver hur bra och underbart stället är. För det går inte att komma ifrån att hon ser ut som en helt nya människa varje gång hon kommer tillbaka från en vistelse där. Ser ut att vara tio år yngre och verkligen skiner av styrka och positiv energi. Så det där har jag naturligtvis också velat prova på under en längre tid vid det här laget och nästa vecka är det alltså äntligen dags.