Jag behöver ny golfutrustning här om den saken kan det inte råda några som helst tvivel. De grejer jag har håller helt enkelt inte måttet längre för en spelare med de ambitioner jag har. Nej, faktum är att jag överväger att byta ut varenda pinal i min golfarsenal och istället satsa på kvalitetsgrejer från märken som Titleist och Scotty Cameron eller varför inte de oerhört fina prylarna från TaylorMade vilka flera av min golfande, och som regel avsevärt skickligare, vänner använder sig av. Jag har tittat runt lite och www.golfstore.se ser ut att vara ett seriöst företag att handla från. Jag tror verkligen på det här, jag ser det som att jag investera i mig själv här på ett sätt som mycket väl skulle kunna medföra ja… bra grejer för mig här och nu och i framtiden. För man kan liksom inte hålla på och harva runt sunkiga prylar, det är inget kul och straffar sig säkerligen på lite längre sikt för så brukar det liksom gå till.