Jag är lite avundsjuk på min polare Peter. Han skaffar liksom alltid en massa lyxiga och coola prylar och det har jag väl egentligen ingenting särskilt emot så där rent principiellt. Men nu på senare tid kan man nästan säga att han har gått över gränsen här genom att skaffa precis en sådan pool som jag varit sugen på och gått runt och pratat om i ett par år vid det här laget. Visste jag inte bättre skulle jag nästan misstänka att han gjorde det bara för att jävlas. Nu vill jag naturligtvis inte tro något sådant, ingen vill ju tro illa om sina vänner. Men jag kan liksom inte förklara själva grejen på något annat vis för han har liksom aldrig verkat vara särskilt intresserad av att förfoga över en egen badanläggning förrän jag började prata om saken och så helt plötsligt har killen hunnit före mig. Jag säger inte att det garanterat är precis som jag säger, men tanken och möjligheten ligger ändå och gnager här.