Jag har nyligen slagit till och köpt något smått fantastiskt. Nämligen ett alldeles eget spabad av den mer luxuösa och högteknologiska sorten. Jag ser verkligen fram emot att få ligga och softa i det här coola karet. Beställde av en ytterst välrenommerad och högt ansedd firma på nätet. Nu har grejer inte kommit än även om de skrev att det hela skulle gå relativt snabbt. I och för sig var det inte alls länge sedan jag beställde grejer så det kanske kan vara på sin plats att ha lite tålamod här. Undrar förresten om jag fixar att installera schabraket på egen hand, det är nämligen långt ifrån säkert kommer jag på nu vid närmare eftertanke. Det kanske till och med är så att man får hålla på och mecka med vattenledningar och de elkopplingar som behövs för att få maskineriet att funka. Men det där fixar sig säkert så småningom.